rss

Detroit 2011: noul Ford C-MAX

  1. 11/01/2011
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: C-MAX,, Detroit, Ford,
    Vezi toate fotografiile (4)

    Ford a lansat noul C-Max la Salonul Auto de la Detroit, care si-a deschis portile ieri si va dura pana pe 23 ianuarie 2011.

     

    C-Max are o configuratie a scaunelor de "cinci plus doi", oferind spaţiu suficient pentru ca patru adulti sa stea confortabil in timp ce in partea din spate mai exista doua locuri mici care pot fi ocupate de copii. Acest vehicul a fost proiectat astfel incat al doilea rand de scaune sa dispuna in zona de mijloc de inca un loc care se afla in mod normal ascuns intr-un compartiment situat sub perna adiacenta scaunului din dreapta. In acest fel se creeaza o cale de acces catre al treilea rand de scaune. In plus, ambele randuri de scaune din spate se pot rabata astfel incat masina sa ofere mai mult spatiu pentru transportul de marfa.

     

    Modelul de baza este echipat cu un motor de 2,5 litri, care se gaseste si pe Fusion, si dezvolta 168 CP, fiind conectat la o cutie de viteze automata cu sase trepte.

     

    C-Max va pune la dispozitia clientilor trei niveluri de echipare: S, SE şi SEL. Intr-un comunicat de presa emis recent, Marc Fields, presedintele Ford America, a declarat ca Ford C-MAX demonstreaza modul in care planul “One Ford” “continua sa ofere produse economice si de calitate, exact dupa cum le doresc cei mai multi clienti”. Fields a mai spus ca C-MAX este “foarte potrivit clientilor din America de Nord care doresc un vehicul care sa le ofere stil, flexibilitate si tehnologie de imbunatatire a vietii”.

    Vizualizari: 2614
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »