rss

Uzina Ford din Craiova cauta colaboratori printre firmele romanesti din domeniul auto

  1. 21/01/2010
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Autoeconomie, Ford, Ford romania
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford Romania a inceput deja sa dea din coate in industria locala de profil in cautare de noi parteneri, lucru care ar putea ajuta la dezvoltarea firmelor romanesti.

    Pe site-ul Mediafax se arata ca presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM), Constantin Stroe, a spus ca Ford incearca sa stabileasca relatii de cooperare cu furnizori romani de componente auto si a luat deja legatura cu mai multe firme membre ale organizatiei pe care o prezideaza. Conditia pentru incheierea unui contract de colaborare este ca firmele respective sa indeplineasca standardele "Ovalului Albastru".

    Printre firmele contactate se numara si cei sapte producatori de ansamble auto aflati in subordinea Grupului Industrial Componente din Pitesti, carora reprezentantii Ford le-au solicitat cateva oferte de pret. O alta companie care ar putea profita de pe urma venirii Ford in Romania este Autonova Satu-Mare, producatoare de sisteme auto de franare, care a fost vizitata recent de o comisie de la Craiova cu scopul de a avalua potentialul firmei.

    Vizualizari: 3349
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »