rss

Noul Ford C-MAX , primele fotografii oficiale

  1. 04/09/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Ford C-MAX
    Vezi toate fotografiile (3)

    Ford a publicat primele imagini oficiale ale noului Ford C-MAX, care isi va face debutul la Salonul Auto de la Frankfurt 2009.  

    Noul Ford C-MAX imprumuta elemente de design de la conceptul Iosis MAX, prezentat anul acesta la Geneva si aduce noi niveluri de stil  pe piata vehiculelor compacte pentru activitati multiple (MAV).

    Indepartandu-se de conceptul MAV obisnuit, prin folosirea limbajului de stil Ford „kinetic design”, in scopul de a adopta un aspect mult mai dinamic, asemanator cu cel al unui autoturism, noul model are o linie curba a acoperisului, similara cu cea a unui coupe, dar pastreaza in acelasi timp binecunoscutele caracteristici C-MAX legate de confort, spatiu si utilitate.

    Noul Ford C-MAX va aduce numeroase tehnologii in gama Ford, inclusiv noul motor pe benzina cu injectie directa Ford EcoBoost de 1,6 litri si alte caracteristici avansate pentru a imbunatati confortul si siguranta, precum parcarea paralela semiautomata si sistemul de detectare a unghiurilor moarte.

    Ford C-MAX va fi lansat in a doua jumatate a anului 2010 si este primul dintr-o noua generatie de vehicule globale dezvoltate pe noua platforma Ford pentru segmentul C, programata sa apara in urmatorii ani. Gama globala va include de asemenea noul Ford Focus, care urmeaza a fi lansat la sfarsitul anului 2010.

    Mai multe detalii despre noul Ford C-MAX vor fi dezvaluite la conferinta de presa Ford ce urmeaza a se desfasura la Frankfurt, in data de 15 septembrie.

    Vizualizari: 2597