rss

Ken Block da Subaru pe Ford

  1. 07/01/2010
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Ken Block, Subaru
    Vezi toate fotografiile (1)

    Celebrul Ken Block, americanul care ne-a incantat de atatea ori cu trucurile sale automobilistice, este pe cale sa renunte la masina alaturi de care a devenit cunoscut. Astfel, pilotul in varsta de 42 de ani a anuntat ca va renunta la parteneriatul cu Subaru si, implicit, la binecunoscutul model Impreza WRX STi, urmand ca de acum incolo sa isi execute cascadoriile la volanul unui automobil Ford.

    Schimbarea vine ca urmare a dorintei lui Block de a participa in Campionatul Mondial de Raliuri, motiv pentru care a infiintat o noua echipa, sponsorizata de Ford, Monster Energy Drink, DC Shoes (companie unde Ken Block este co-fondator), Dirt2 si Castrol Edge. Ca urmare, Block nu doar ca va lua startul in WRC la volanul unui Ford, dar va pilota aceeasi marca atat in Rally America Championship, cat si la X Games.

    Ken Block, care va deveni astfel primul american concurent in WRC, va avea la dispozitie un Ford Focus RS pregatit de M-Sport pentru Campionatul Mondial de Raliuri, in timp ce cursele americane si X Games vor fi "atacate" la bordul unui Fiesta.

    Ramane de vazut ce model din gama Ovalului Albastru va alege pentru urmatorul clip Gymkhana...

    Vizualizari: 1234
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »