rss

John Fleming este "Manbest 2009"

  1. 15/02/2010
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: John Fleming
    Vezi toate fotografiile (1)

    John Fleming, vicepresedinte executiv al Ford Motor Company, CEO si presedinte al Ford Europa, a fost premiat cu titlul “ManBest 2009” de catre prestigioasa grupare internationala AutoBest. Ceremonia s-a desfasurat in decursul serii de vineri, 12 februarie, in cadrul centrului Vetoshniy Arts din Moscova, in prezenta a 150 invitati, printre care persoane de decizie in industria auto europeana, politicieni si celebritati.


    AutoBest este o organizatie internationala independenta, reprezentand presa statelor europene in curs de dezvoltare. Juriul este format din 15 jurnalisti specializati in presa auto, intruchipand opinia a mai mult de 300 de milioane de cititori. In fiecare an, juriul decide cea mai buna reprezentatie in noua categorii ale industriei. Titlul “ManBest” se acorda conducatorilor de organizatie care au dezvoltat cu succes afacerile strategice ale companiei in regiunea reprezentata de catre AutoBest. In trei state cu reprezentanti AutoBest – Rusia, Turcia si Romania – Ford dezvolta importante operatiuni de productie.


    Angajamentul de exceptie al dlui. Fleming pentru industria auto in aceste state a fost distinsa de juriul AutoBest. Reprezentantii juriului au declarat: “Este persoana care a reusit sa obtina profit in anul 2008 si, in ciuda crizei puternice, in 2009 si care a consolidat operatiunile financiare. Dl. Fleming a promovat produse atractive, bazate pe un design revolutionar apreciat in toate tarile europene. Succesul modelului Ford Fiesta este probabil cea mai buna dovada in acest sens.”


    “Sunt incantat sa ma aflu alaturi de voi, la Moscova, in aceasta seara si ma simt privilegiat sa accept titlul ManBest pentru 2009. Premiul este unul foarte important pentru mine personal si ma bucur sa il accept in numele intregii echipe Ford Europa,” a afirmat John Fleming.

    Vizualizari: 1101