rss

Gama de modele a lui Ford America de Nord are o varsta de doar 2,4 ani

  1. 25/07/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Derrick Kuzak, Fiesta, Focus, Ford, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Gama lui Ford North America se va imbogati anul acesta cu 10 modele, o performanta ce va avea ca si consecinta directa diminuarea varstei nomenclatorului de produse pana la valoarea de 2,4 ani.

    Derrick Kuzak, seful de proiect al numarului doi american, a declarat in cadrul unui interviu ca telul Ovalului Albastru este sa aiba un sortiment cat mai proaspat cu putinta, obiectivul fiind atins, in parte, datorita reducerii substantiale a numarului de modele.

    In 2004, Ford oferea nu mai putin de 92 de modele; patru ani mai tarziu, gama mai continea doar 59 de masini, construite pe baza a 16 platforme tehnice (27 inainte). In acelasi interval de timp, costurile de dezvoltare au fost diminuate cu 60%, ele urmand a fi sustinute in viitorul apropiat cu o serie de lansari extrem de importante.

    La anul, spre exemplu, Ford va introduce pe piata americana modelul de clasa mica Fiesta, versiunea electrica a lui Transit Connect, o gama complet updatata a camionetelor “heavy-duty”, o noua generatie a SUV-ului Explorer si, cireasa de pe tort, noul Focus. Uriasul se trezeste...

    Vizualizari: 1547
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »