rss

Ford va continua participarea la Campionatul Mondial de Raliuri FIA WRC

  1. 30/07/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Wrc
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford Europa a confirmat angajamentul fata de Campionatul Mondial de Raliuri FIA WRC, anuntand ca isi va continua participarea in cadrul urmatoarelor doua sezoane. Ford, impreuna cu partenerul sau pe termen lung, M-Sport, va continua programul WRC in 2010 si 2011.

     

    Din 2011, echipa va concura cu Ford Fiesta S2000, masina dezvoltata avand la baza modelul de succes Fiesta – unul dintre cele mai bine vandute autovehicule la nivel european.

     

    Echipa va folosi aceeaşi aliniere la start, compusa din Mikko Hirvonen / Jarmo Lehtinen şi Jari-Matti Latvala / Miikka Anttila. Partenerii principali BP si Abu Dhabi isi vor aduce în continuare aportul.

     

    Ford beneficiaza de o mostenire indelungata, de succes, la nivelul raliurilor mondiale. Cu 71 de victorii in cadrul etapelor WRC si cu un record de 115 curse consecutive finalizate in puncte, Ford reprezinta una dintre cele mai de succes echipe prezente in competitie. Formatia inainteaza pe decursul acestei saptamani in cadrul etapei Finlandei, cu Mikko Hirvonen si Jarmo Lehtinen aflati in fruntea clasamentului pilotilor.

     

     

     

    Vizualizari: 885