rss

Ford in topul vanzarilor din Canada pentru prima data in 50 de ani

  1. 24/07/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, vanzari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru prima data in mai mult de 50 de ani, Ford Motor Company Canada a ajuns in topul vanzarilor. Ford Canada a vandut 27.408 de unitati, reprezentand o crestere de 24,6% peste vanzarile din aceeasi luna a anului trecut, marcand primul an cu cele mai mari vanzari.

     

    Ford Canada a crescut, de asemenea, cota de piata timp de opt luni consecutive, cu sapte noi modele lansate in acest an, inclusiv Ford Taurus.

     

    "Aceasta este o zi istorica pentru Ford Canada", a spus David Mondragon, presedinte si CEO. "Consumatorii sunt atraşi de calitate, design si de valoarea vehiculelor noastre si vom pastra cresterea de moment cu oferte senzationale in aceasta vara."

     

    Ziua de 1 iulie a marcat inceputul evenimentului “Ford Employee Pricing”. Pana la 31 august, clientii din intreaga Canada pot beneficia de avantajele preturilor Ford pentru angajati, in mod special pentru vehiculele Ford si Lincoln..

     

    Ca noutate a evenimentului, in acest an Ford a invitat consumatorii din toata Canada pentru a vizita dealership-ul local si pentru actiunea "Drive One Challenge". Vor putea testa un nou vehicul Ford sau Lincoln si, daca, fiind nemultumiti, vor hotari sa achizitioneze un vehicul de la un alt producator, vor primi 100 de dolari de la Ford. Reprezentantii Ford Canada sunt convinsi ca potentialii clienti vor fi satisfacuti pe deplin de calitatea Ford , de design si de experienta conducerii unui model Ford.

     

    “Suntem atat de increzatori in vehiculele noastre, incat noi credem ca, o data ce ati condus un Ford, nu veti dori sa conduceti nimic altceva", a declarat Dean Stoneley, Vice-presedinte Marketing, Ford Canada.

     

    Vizualizari: 931
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »