rss

Ford ar putea rezolva vanzarea lui Volvo pana pe 8 februarie

  1. 27/01/2010
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Geely, Tara Marelui Zid, Volvo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ultima oara cand am auzit de tentativele de vanzare ale lui Volvo, acestea se aflau intr-un oarecare impas, Ford luptandu-se sa rezolve ultimele detalii ale intelegerii.

    Ei bine, se pare ca aceste informatii au fost complet nefondate, negocierile dintre Ovalul Albastru si Geely desfasurandu-se cat se poate de normal.

    De fapt, lucrurile merg atat de struna, incat, daca este sa dam crezare ultimului raport, ele vor fi rezolvate pana la data de 8 februarie. Asta inseamna ca, pana la incheierea zilei respective, Ford va fi mai bogat cu 1,8 miliarde de $, iar compania din Tara Marelui Zid va fi noua proprietara a lui Volvo.

    Din pacate pentru americani, suma este mult mai mica decat cea platita de ei in urma cu 11 ani (6,5 miliarde de $), fapt care i-a determinat pe unii specialisti sa se intrebe daca nu cumva yankeii fac o greseala (mai ales privind lucrurile prin prisma tehnologiilor create de Volvo pentru Ford).

    De partea cealalta, Geely castiga un nume mare al industriei auto, al carui renume in siguranta pasagerilor s-ar putea dovedi vitala pentru viitoarele strategii de marketing ale constructorului chinez (sa nu uitam, expansiunea asiaticilor pe pietele din Europa de Vest este zadarnicita tocmai de aceste probleme).

    Vizualizari: 1236
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »