rss

Ford ar putea exporta masini "made in SUA"

  1. 05/11/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Masini
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford ia in calcul in mod serios exportul vehiculelor “made in SUA”, din cauza mai multor factori care includ uzinele de productie flexibile, starea vanzarilor la nivel mondial si scaderea dolarului, potrivit directorului executiv, Alan Mulally, intervievat de Automotive News.

     

    In interviu, Mulally a explicat ca este vorba de o decizie "de afaceri" si ca aceasta miscare face parte din planul companiei de a fi flexibila, deoarece fiind posibila o deplasare mai usoara i se va permite sa sprijine diverse piete. Mulally a refuzat sa dezvolte subiectul, dar unele surse au spus ca exista un plan de a exporta crossover-ul Kuga de la o uzina de productie din SUA. In prezent, modelul este asamblat in Germania si merge spre vanzare in Europa.

     

    O versiune a generatiei urmatoare este stabilit sa intre in productie la Louisville, Kentucky, la sfarsitul anului 2011, pentru a inlocui actualul crossover Escape. Este foarte posibil ca si versiunile cu specificatii europene sa fie exportate, de asemenea, tot de acolo.

     

    Si pana acum, pentru un numar selectionat de piete asiatice, Mazda a construit versiuni Ford alaturi de propriile modele. In plus, Ford extinde productia de Fiesta din Europa si China in Thailanda si Mexic. Saptamana trecuta, CEO-ul Ford Europa, John Fleming, a spus ca, daca există o cerere, masinile ar putea fi expediate din Mexic in Europa.

     

    Vizualizari: 951
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »