rss

Ford ar putea deveni profitabila in 2011

  1. 24/10/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Alan Mulally, CEO, Detroit, Ford, lichiditati
    Vezi toate fotografiile (1)

    Compania americana pare ca se simte din ce in ce mai bine, determinandu-l pe presedintele Alan Mulally sa spere intr-o reintoarcere la profit in numai doi ani.

    Declaratia CEO-ului Ovalului Albastru nu face altceva decat sa intareasca zvonurile privind rezultatele lui Ford din trimestrul al treilea, potrivit carora fostul numar doi mondial va intrece asteptarile analistilor.

    Pentru prima oara dupa multa vreme, liderii gigantului din Detroit pot spune ca acesta are suficiente lichiditati si ca si-a pierderile au fost reduse in mod semnificativ. In plus, gama modelelor oferite pe piata americana demonstreaza ca Ford investeste, per ansamblu, in ceea ce trebuie – vehicule foarte bune din punct de vedere calitativ, animate de propulsoare eficiente.

    Pe de alta parte, Mulally este constient ca recesiunea economica inca nu si-a spus ultimul cuvant. Seful Ovalului Albastru se asteapta ca piata auto din SUA sa-si revina incet, de-a lungul unei perioade mai lungi de timp, Ford urmand a-si mula strategia de refacere in conformitate cu acest trend.

    Vizualizari: 1199