rss

Ford a anuntat lista modelelor ce vor fi prezente la SEMA 2009

  1. 28/10/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, modele, Sema
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford va prezenta anul acesta la SEMA un numar mare de vehicule. Din lista modelelor prezentate in premiera fac parte atat modele modificate de tuneri consacrati cat si modele ce apartin noii game. Masina care va fura privirile tuturor va fi in mod cert noua generatie Ford Taurus. Alaturi de acest model, pe scena Ford vor sta de asemenea, Ford Transit Connect, Ford Flex, Focus, si Edge, precum si variante modificate ale lui Ford Mustang.

    In lista prezentelor de la SEMA 2009 se inscriu:

    Ford Mustang de la Ford Vehicle Personalization

    Inzestrat cu imaginatie, acest Ford Mustang scoate in evidenta numeroase elemente de personalizare marca Ford. Masina beneficiaza de un exterior unic de culoarea Carbon Black Metallic, accentuat de jante de aliaj aurite de 20 de inch. Interiorul pastreaza tema aurului, Ford accesorizand scaunele si volanul cu piele in acelasi ton de culoare.

    Ford Fusion Sport de la  Aaron Vaccar Signature Series

    Tanarul designer auto  Aaron Vaccar, cunoscut pentru modificarile aduse in general masinilor sport, a ales sa cosmetizeze urmatoarea generatie Ford Fusion Sport. Tunerul a dorit sa demonstreze prin acest pachet de restilizare ca poate exista un echilibru perfect intre viteza, stil si sunet.

    Ford Transit Connect de la Azentek si Grant Products

    Tunerii Azentek si Grant Products si-au unit fortele pentru a construi un Ford Transit Connect unic. Conceputa pentru persoanele care sunt mereu in miscare, masina a fost echipata cu dispozitive si gadgeturi dintre cele mai inovative.

    Vizualizari: 1178