rss

Ford Taurus a primit 5 stele la testele de siguranta

  1. 29/12/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Siguranta, Taurus
    Vezi toate fotografiile (1)

    Proaspatul Ford Taurus nu are nevoie cu adevarat sa obţina un premiu inainte de a putea fi sigur de cat de priceput e la capitolul siguranta, dar e de bine ca acest lucru sa fie confirmat si oficial. Asa ca, de curand, Taurus a primit de la NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) cinci stele pentru sofer si pasagerul din fata, precum si in urma testelor de coliziune laterala.

     

    Institutul de Asigurari pentru Siguranta pe Autostrazi (IIHS - The Insurance Institute for Highway Safety) le-a luat-o inainte celor de la NHTSA in ceea ce priveste acest subiect, deoarece, anterior, a oferit titlul de "Top Safety Pick" pentru Taurus.

     

    Sue Cischke, vicepresedinte Ford pentru Durabilitate, Mediu si Tehnica de securitate, a declarat ca noul Taurus este emblema sigurantei Ford, avand un rating maxim obtinut la testele de siguranta si tehnologii avansate de protectie si de evitare a impactului, pe care consumatorii cel mai probabil nu le vor gasi la vehicule de lux care costa mult mai mult.

     

    Vizualizari: 2861
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »