rss

Ford Mustang-45 de ani de legenda la Hollywood

  1. 16/04/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Mustang
    Vezi toate fotografiile (1)

    Poate ca nicaieri senzatia de mister data de Mustang nu se simte mai mult decat la Hollywood, unde calutul Ford a  iluminat marele si micul ecran - in ultimii 45 de ani.

    Cine l-ar putea uita pe Steve McQueen, detectiv de politie, urmarind cei mai periculosi criminali intr-un Mustang GT390 din 1968 in filmul “Bullitt“? Sau pe Will Smith, singurul supravietuitor al unei curse apocaliptice in jurul strazilor cenusii ale New York-ului in spatele volanulului unui Shelby Mustang GT500 alb-rosu, model  2007, cand a jucat in pelicula “I am Legend”?

    Acestea sunt doar doua exemple din mai mult de 500 de filme si sute de programe de televiziune in care au aparut modele Ford Mustang, din 1964 pana azi.

    "Mustangul a avut mai multe roluri decat orice alt vehicul Ford, si nu exista masini concurente care macar sa se apropie de numarul aparitiilor lui", a declarat Bob Witter, ofiterul Ford in Beverly Hills la Ford Global Brand Entertainment, cel care realizeaza castingul modelelor Ford pentru filme, televiziune si alte media de divertisment . "Din perspectiva plasarii unui produs, Mustang este darul care se va oferi iar si iar".

    "Cand conduceai un Mustang, erai special. Erai remarcat. Ieseai in evidenta. Si astazi Mustangul ofera aceleasi atribute utilizatorului sau", a mai adaugat Witter.

    Vizualizari: 1328