rss

Ford Mondeo facelift va primi noi motoare si LED-uri

  1. 19/01/2010
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ecoboost, Econetic, facelift, Ford, Led, Mondeo, powershift
    Vezi toate fotografiile (1)

    Versiunea restilizata a lui Ford Mondeo, care va fi lansata in cursul acestui an, va primi o serie de imbunatatiri estetice, o noua transmisie PowerShift si noi motorizari Euro 5.

    Mondeo facelift va fi oferit cu noul propulsor pe benzina 2.0 EcoBoost de 203 CP, in timp ce fanii diesel vor putea alege dintre doua unitati Duratorq, 1.6 TDCi si 2.0 TDCi, ambele in concordanta cu noile norme de poluare Euro 5. Varianta 2.0 EcoBoost va fi oferita standard in combinatie cu noua cutie de viteze cu dublu ambreiaj PowerShift dezvoltata de Ford, care pe modelele diesel va fi optionala.

    Din punct de vedere optic, versiunea 20101 a lui Ford Mondeo va beneficia de cateva modificari subtile, cum ar fi spoilere si blocuri optice redesenate. De asemenea, partea frontala va dispune in premiera de LED-uri pentru rularea pe timp de zi.

    Printre noutatile tehnologice anuntate de Ovalul Albastru se numara noul sistem cruise-control adaptiv si un sistem de navigatie updatat, dar care nu va fi integrat in noua interfata MyFord. Aceasta va debuta pe noua generatie Ford Mondeo, care va avea premiera mondiala in anul 2012.

    Este asteptata, de asemenea, si versiunea ecologica Mondeo Econetic, cu valori reduse ale consumului de carburant si ale emisiilor de dioxid de carbon.

     

    Vizualizari: 2947
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »