rss

Video: Ford prezinta noul Kuga

  1. 06/03/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Kuga, SUV
    Vezi toate fotografiile (13)

    Noua filosofie "Ford One" a casei americane a fost aplicata si in cazul noului Kuga. SUV-ul de talie medie deriva din conceptul Vertek si utilizeaza noua directie stilistica "Kinetic".

    Desi nu au fost inca anuntate toate detaliile oficiale, noul Ford Kuga ar putea depasi cei 4,44 metri in lungime ai generatiei precedente. In latime ar putea masura 1,84 metri, iar in inaltime, 1,68 metri.

    SUV-ul va fi propus cu o gama de motorizari formata din unitatea EcoBoost de 1,6 litri si dieselul TDCi de 2,0 litri, declinat in doua variante de putere: de 140 si 163 Cai Putere. Din oferta va face parte si o transmisie automata PowerShift.

    Citeste si Ford B-MAX ofera in premiera europeana sistemul de conectivitate SYNC

    Noul Kuga va dispune de un spatiu pentru bagaje de 500 litri, cu 82 litri mai mult decat vechiul model, si de o serie de noi tehnologii printre care celebrul sistem SYNC, care apeleaza automat numarul de urgenta 112 si trimite coordonatele masinii, in caz de accident. Portbagajul poate fi deschis automat, prin miscarea piciorului, in cazul in care mainile sunt ocupate.

    Modelul va fi lansat pe piata la sfarsitul anului curent.

    Vizualizari: 1784