rss

Ford B-MAX ofera in premiera europeana sistemul de conectivitate SYNC

  1. 28/02/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: B-Max, Ford
    Vezi toate fotografiile (16)

    Ford a prezentat in premiera mondiala noul B-MAX la Mobile World Congress din Barcelona. Producatorul auto american a ales sa dezvaluie monovolumul la MWC 2012 pentru a pune in valoare sistemul de conectivitate SYNC.

    Ford a dezvaluit inainte de Salonul Auto de la Geneva noul B-MAX. Evenimentul a fost un bun prilej pentru americani sa prezinte sistemul SYNC, deja disponibil in SUA si oferit in premiera pe piata europeana.

    Ford SYNC asigura o gestiune facila, iar sistemul de infotainment poate fi actionat prin comanda vocala si conectat la terminale mobile de ultima generatie, pentru a citi mesajele de pe Facebook, Twitter, dar si pentru a asculta MP3 sau radio.

    In plus, cei care vor alege noul Fod B-MAX vor beneficia de functia Emergency Assistance, parte integranta din sistemul SYNC, care apeleaza automat 112 in caz de accident si transmite coordonatele GPS ale autovehiculului pentru ca echipajele de interventie sa poate interveni mai rapid.

    Pe langa aceste tehnologii, noul Ford B-MAX beneficiaza de un sistem de deschidere a usilor inedit, denumit ""Easy Door Access System". Inginerii au renuntat la stalpul central si au adaugat usi culisante pentru a facilita accesul pasagerilor si bagajelor acestora.

    O alta inovatie promovata de casa auto este reprezentata de motorul EcoBoost de 1.0 litri, cu trei cilindri, dezvoltat la uzina de la Craiova. Unitatea va fi disponibila in doua versiuni de putere, de 100 si de 125 Cai Putere. Gama de propulsoare va fi completata de motorul 1.6 Duratorq TDCi de 95 de cai, care are nevoie de numai 1 litru de carburant pentru a parcurge 25 kilometri.

    Citeste si Noul motor Ford 1.0 litri EcoBoost ar putea dezvolta 180 Cai Putere

    Monovolumul va fi prezentat si in luna martie, la Salonul Auto de la Geneva si va ajunge in showroomurile europene in aceasta vara.

    Vizualizari: 2129