rss

Ford S-Max si Galaxy facelift: primele fotografii

  1. 15/12/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, galaxy, MPV, S-Max
    Vezi toate fotografiile (5)

    Ford va prezenta la Salonul Auto de la Bruxelles din luna ianuarie versiunile restilizate ale modelelor S-Max si Galaxy. Informatia a fost dezvaluita de site-ul belgian autokanaal.be, care a intrat si in posesia acestor prime fotografii cu cele doua MPV-uri.

    Primele detalii vizibile la S-Max Facelift sunt noua grila inferioara a radiatorului, care este mai larga in stilul noilor Fiesta si C-Max, blocurile optice frontale si noile LED-uri pentru rularea pe timp de zi, pozitionate in extremitatile spoilerului, precum si noile jante din aliaj. La spate se disting noile stopuri, care se prelungesc acum si mai mult pe partile laterale, in timp ce solutia aleasa de Ford de a imbraca spoilerul posterior in plastic negru in loc sa-l vopseasca in culoarea caroseriei este cel putin ciudata.

    In schimb, modificarile aduse lui Galaxy sunt mai subtile si se rezuma la un spoiler frontal redesenat, ce integreaza acum proiectoare de ceata mai mari, si la partea superioara a grilei radiatorului care a fost revizuita. In plus, noua versiune a monovolumului a primit un nou set de jante din aliaj.

    Aditional, Ford va introduce un nou motor diesel de 2,0 litri, care il va inlocui pe cel actual de 1,8 litri. Noul propulsor va fi oferit in trei versiuni de putere: 115, 140 si 163 CP. De asemenea, actualul motor de 2,3 litri va ceda locul in gama unuia nou dezvoltat in colaborare de Volvo si Ford, care va avea 2,0 litri si 203 "cai". Ambele noi motoare vor emite cu mult mai putine noxe comparativ cu unitatile pe care le inlocuiesc.

    Vizualizari: 1590