rss

Ford incearca o autonomie de 1.600 km cu un Fusion Hybrid

  1. 23/04/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Fusion Hybrid, washington
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi mai are multi kilometri de facut pe drumul catre o situatie financiara fericita, concernul din Detroit a reusit totusi sa stea departe de banii guvernului SUA, focusandu-se pe solidificarea imaginii pe piata vehiculelor eficiente.

    Totusi, tot acest efort ar fi incomplet fara un record care sa se intipareasa adanc in memoria consumatorilor si, ca atare, Ford se pregateste sa demonstreze ca Fusion Hybrid, cu un singur plin de rezervor, poate merge 1.600 km.

    Pentru a atinge respectiva performanta, Fusion Hybrid va trebui sa se multumeasca, in medie, cu doar 4,13 litri de benzina/100 km, insa americanii sunt oarecum linistiti in aceasta privinta: in testele preliminare, sedanul a consumat si 3,36 l/100 km.

    Traseul stabilit are punctul de plecare in Mount Vernon, Virginia si cel de sosire in Washington DC, temerarii apreciind ca va dura in jur de 43 de ore pentru a-l acoperi.

    Bineinteles, pe langa demonstratia de eficienta tipica unui model hibrid, Ford va incerca sa sublinieze si faptul ca stilul de condus este cel putin la fel de important in obtinerea unui consum redus de combustibil. Probabil, un mod mai elegant de a spune “Mai lasati naibii burnout-urile!”...

    Vizualizari: 1256
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »