rss

Ford a anuntat prima luna de cresteri in vanzari

  1. 03/08/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Sua, vanzari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul american Ford va anunta numarul de vanzari inregistrate in luna precedenta in SUA, cel mai probabil raportand prima crestere in vanzari de la inceputul crizei care a lovit sectorul auto la nivel mondial.

    Numerele sunt satisfacatoare, potrivit directorului de vanzari Ford SUA, Ken Czubay: " Este important pentru Ford, dar este, de asemenea, un indice foarte bun pentru economie."

    "A fost o adanca gaura pentru intreaga economie" a adaugat Czubay. "S-ar putea sa nu fi iesit din groapa, dar luna iulie ne transmite semne incurajatoare " sustine oficialul.

    Czubay da asigurari cu privire la o crestere continua a companiei in urmatorii ani. "Noi nu stim cum e la altii, insa suntem siguri ca vom inregistra cresteri in viitorul apropiat” a declarat Czubay.

    Asa cum era de asteptat, rezultatul pozitiv este in mare masura, o urmare a programului introdus recent Car Allowance Rebate System, care scoate la liman multi producatori care au supravietuit  fara ajutorul guvernului.

    "Veti putea observa castiguri sustantiale in fiecare produs Ford care este alimentat de un motor cu patru cilindru - Focus, Fusion, Fusion hybrid, Escape si versiunea sa hibrida plus produsele companiei Mercury" a declarat analistul in vanzari, George Pipas.

    Vizualizari: 1094
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »