rss

Ford Focus ST se prezinta inainte de Paris

  1. 16/09/2010
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: ford focus st
    Vezi toate fotografiile (4)

    Inainte de Salonul Auto de la Paris, Ford a prezentat noua generatie Focus ST, un hatchback sportiv care vine cu o multime de imbunatatiri.

     

    Asa cum era de asteptat, noul Focus ST a primit un motor mai mic Ford EcoBoost, de 2,0 litri, cu patru cilindri care dezvolta aproape 247 CP (actuala generatie este propulsata de un motor turbo de 2,5 litri cu 5 cilindri, ce livreaza 225 CP). Noul model va oferi, de asemenea, un kit de caroserie complet nou format dintr-un nou spoiler frontal agresiv, o grila fata mare destinata sa sugereze puterea masinii, praguri laterale noi, acoperis nou si un nou spoiler spate cu difuzor de aer integrat si sistem central de evacuare.

     

    La interior, Focus ST pastreaza amprenta sport si caracteristicile Recaro, imbogatite cu un nou volan sport. Masina care va fi expusa la Paris va avea culoarea "Tangerine Scream", o culoare foarte frumoasa menita sa atraga fiecare privire. Ford va aduce, de asemenea, la Paris, noul Mondeo si C-MAX, iar vizitatorii vor avea parte, de asemenea, de debutul versiunii Mondeo ECOnetic, cu emisii deosebit de mici de CO2.

    Vizualizari: 3194
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »