rss

Focus ar trebui sa opreasca declinul vanzarilor Ford in Europa

  1. 08/12/2010
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Europa, Focus,, Ford, , vanzari,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Compania Ford Motor este optimista si crede ca va vinde un numar suficient de autovehicule compacte Focus in Europa pentru a atinge capacitatea maxima de productie in 2011 la o fabrica germana care produce noua versiune a modelului.

     

    Acest lucru va permite Ford sa opreasca scaderea cotei sale de piata in regiune. Bernhard Mattes, cel care gestioneaza fabricile germane Ford, a declarat ca productia lui Focus este probabil sa ajunga la capacitatea zilnica maxima de 1850 autoturisme pana la sfarsitul lunii ianuarie. Focus a inceput sa fie produs lunea trecuta la fabrica din Saarlouis, care este de asteptat sa fie singura sursa de productie a noului Focus in Europa de Vest.

     

    Aceasta uzina construieste toate cele trei tipuri de caroserie: cu patru usi, cinci usi si break. Mattes a spus ca masina poate merge la vanzare in Germania din luna martie, pentru ca apoi, din doilea trimestru, sa fie oferita si pe alte piete europene importante.

     

    Ford a anuntat ca actualul model Focus, al doilea cel mai bine vandut in regiune, dupa Fiesta, a avut parte de 10 luni de scadere a vanzarilor cu 14%, pana la 220.400 unitati in 19 tari europene. Ford a mai spus ca se asteapta ca vanzarile in Europa in 2010 pentru intreaga industrie sa scada la 14 milioane de vehicule.

     

    Compania a adaugat ca noul Focus va fi disponibil pe 120 de piete din intreaga lume.

    Vizualizari: 1576