rss

Test Drive - Ford Focus CC

  1. 25/05/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Focus CC, Ford
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cu un pret de 26.097 euro fara TVA sau 31.055 euro cu TVA inclus, primul atu al lui Ford Focus CC este ca a fost creat de studioul Pininfarina. Coupe cabrioletul Ford Focus este un automobil care nu te lasa indiferent, cand apare pe strada. Primind stilul sportiv al lui Focus ST la partea frontala, iar la spate, stopuri triunghiulare, coupe cabriolet-ul afiseaza un look contrastant fiind totodata armonios, insa cu siguranta original.

    Sub capota lui Ford Focus CC gasim motorul de 2.0 TDCI de 136 CP, care lucreaza cu o cutie manuala cu 6 trepte. Propulsorul ofera un moment maxim de 320 Nm/2000 rpm dovedindu-se flexibil si viguros indiferent de situatie, nevorbind aici de sportivitate. Motorul turbodiesel si cutia permit un sprint 0-100 km/hin 10.3 secunde, iar viteza maxima, pe hartie, este de  205 km/h. In timpul testului consumul s-a situat in jurul valorii de 7 l/100 km.

    Din dotarea standard am spicuit: airbag-uri frontale, sofer si pasager, airbag-uri laterale, ICE Pack 20 - RadioCD cu 6 difuzoare si comenzi pe volan, jante aliaj 17", computer de bord,  EPATS (Passive Anti-Theft System), scaun sofer cu reglaj lombar, suspensie sport. Automobilul testat de noi avea incluse si optionale ca: sistem pornire motor buton FordPower, climatizare cu zona dubla, paravant, cruise control, ABS/ESP (include MBA si discuri frana spate).
    Mai multe cititi in numarul 12 al revistei online AUTO.RO.

    Vizualizari: 1949