rss

Frankfurt 2009: Ford Focus ECOnetic

 1. 16/09/2009
 2. Categoria: Ford
 3. Tags: Econetic, Focus, Ford
  Vezi toate fotografiile (1)

  Ford a prezentat la Frankfurt Auto Show Focus ECOnetic, care vine cu tehnologii noi in gama producatorului american, combinate pentru a livra emisii mai reduse si o mai buna eficienta a consumului de combustibil.

  Noul model este disponibil cu un nou sistem optional, Ford Auto-Start-Stop System, prezentat in avanpremiera pe Ford Iosis MAX Concept la Geneva Motor Show 2009, alaturi de sistemul Smart Regenerative Charging System precum si de sistemul Low Tension FEAD (Front End Accesory Drive).


  Ford Focus ECOnetic este propulsat de un motor de 1.6 litri Duratorq TDCi capabil de 109 CP. Media emisiilor de dioxid de carbon pentru masinile echipate cu sistemul Auto-Start-Stop este de 99g/km si  104g/km pentru Focus ECOnetic in versiune standard.


  "Pentru a atinge aceste cifre impresionante, am combinat abordarea demonstrata de modelul original Focus ECOnetic cu imbunatatiri adaugite, alaturi de noile tehnologii", a declarat Dr. Thilo Seibert, Manager de Tehnologii CO2 pentru Ford Europa.

  "Noul Focus ECOnetic este deosebit de important deoarece deschide calea acestor tehnologii, facilitand implementarea lor pe vehiculele de baza, in viitorul apropiat", a adaugat oficial.

  Noul Focus ECOnetic cu sistemul Auto-Start-Stop
  va fi disponibil doar pe anumite piete europene incepand cu primul trimestru al anului 2010.

  Vizualizari: 2397
  Citroën C3 PICASSO

  Citroën C3 PICASSO

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 179.500 detalii »

  Toate anunturile »