rss

Ford Focus RS de 360 CP de la Wolf Racing

  1. 30/10/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Focus RS, Ford, Ford focus rs, wolf racing
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa kit-urile de performanta realizate de GGR si Loder 1899, noul Ford Focus RS a intrat pe mana inginerilor de la Wolf Racing. Cel mai puternic hot-hatch de pe piata dezvolta acum o putere maxima de 360 CP si 559 Nm de cuplu la 3.100 rpm, totul la un pret de 1.299 de euro.

    Tunerul german din Neuenstein si-a dorit mai multa putere sub capota RS-ului, iar pentru asta a recalibrat sistemul ECU si a montat o turbina noua. Tratamentul aplicat de Wolf Racing a reusit sa scoata din motorul turbo cu 5 cilindri de 2,5 litri 60 de cai-putere in plus comparativ cu modelul de serie, in timp ce cuplul motor a fost sporit cu 27%.

    De asemenea, Focus RS by Wolf a primit un nou diferential cu alunecare limitata, care ofera tractiune maxima la accelerarile si franarile violente, si noi suspensii sport ce micsoreaza garda la sol cu pana la 30 mm (in functie de preferinte) oferind o mai buna manevrabilitate.

    Aspectul exterior este completat de jantele din aliaj cu design nou de 18, 19 sau 20 de inch ce pot fi comandate in diferite nuantele negru lucios sau mat si argintiu si de dungile Racing, care sunt disponibile in culorile albastru, rosu, portocaliu, galben, verde, alb si negru. Interiorul a fost dotat cu un nou pedalier sport din aluminiu si volan sport de mai multe dimensiuni.

    Ford Focus RS by Wolf Racing isi va face debutul in cadrul Salonului Auto de la Essen care va avea loc la sfarsitul lunii viitoare.

    Vizualizari: 2037