rss

Peste un milion de europeni au ales noul Ford Fiesta

  1. 18/02/2011
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford fiesta, vanzari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford a comercializat pentru un milion de exemplare ale modelului Fiesta in Europa, la doar 28 de luni de la debutul pe piata. Mai mult decat atat, autoturismul a fost cel mai bine vandut autoturism de clasa mica din Europa in ultimii doi ani.

    Modelul este disponibil in versiuni hatchback cu trei si cinci usi si ofera mai multe grupuri propulsoare cu consum redus de combustibil.

    Ford Fiesta este produs in Europa, la fabricile de asamblare Ford de ultima generatie din Cologne, Germania, si Valencia, Spania. Este cel mai de succes autoturism de clasa mica fabricat in Europa si vandut in Europa din toate timpurile, cu vanzari cumulative de 14 milioane de unitati, intrucat a fost lansat in 1976.

    Ford Fiesta a primit un rating de siguranta de cinci stele in China, avand rating-uri maxime similare in Europa si Australia / Noua Zeelanda, peste 55% din caroserie fiind din otel ultra-rezistent.

    Pietele europene principale sunt Franta, Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, Belgia, Olanda si Turcia, anul trecut Ford Fiesta reusind performanta de a fi autoturismul cu cele mai mari vanzari in Grecia si Marea Britanie.

    Noul Ford Fiesta a fost ales in proportie egala atat de barbati, cat si de reprezentantele sexului frumos.

    Vizualizari: 2034