rss

Ford lanseaza Fiesta Sport in Europa

  1. 04/05/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Fiesta, Ford, Sport
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford nu pierde vremea si incearca sa atraga cat mai multi cumparatori catre noul Fiesta, introducand un nivel de echipare suplimentar, denumit Sport. Acesta va fi disponibil doar pe versiunile cu trei usi, echipate cu propulsoarele de 1,4 litri cu 96, respectiv 120 CP, dar si pe cea diesel de 1.600 cmc si 90 de cai.

    Fata de alte oferte de acest gen din segment, Ford nu s-a rezumat la a oferi doar la cateva accesorii menite sa schimbe look-ul masinii, ci a revizuit destul de multe componente pentru a crea un comportament sportiv adevarat.
    Astfel, suspensiile au fost coborate cu 9 mm, arcurile si amortizoarele sunt mai tari, directia a fost schimbata, iar ESP-ul poate fi decuplat in totalitate.

    Estetic, Fiesta Sport se remarca prin adoptarea unei grile noi, prin faruri fumurii, spoilere si praguri coborate, difuzorul integrat si jantele de 16 toli, incaltate cu pneuri cu talon mic.

    Noul interior poate fi cerut in doua culori - antracit sau albastru - si include scaune sport, volan si schimbator imbracat in piele, calculator de bord, geamuri electrice, inchidere centralizata si aer conditionat.

    Vizualizari: 1242