rss

Este oficial: Ford Focus RS nu mai ajunge in SUA!

  1. 27/05/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Fiesta rs, Focus RS, Ford, Ford focus
    Vezi toate fotografiile (7)

    Vesti proaste pentru fanii marcii Ford de peste Ocean. Intr-un interviu acordat revistei engleze Autocar, Jost Capito, care a fost numit recent in functia de director al Diviziei Globale de Performanta a gigantului american, a confirmat faptul ca noul Focus RS nu va fi comercializat peste Ocean.

    In ciuda planurilor companiei de a aduce cat mai multe modele europene pe piata nord-americana, oficialii Ford au fost nevoiti sa ia aceasta decizie din cauza ca modelul standard nu este omologat pentru Statele Unite ale Americii si o eventuala comercializare a acestuia ca model de nisa ar fi implicat costuri mult prea mari.

    Totusi, clientii de pe malul celalalt al Oceanului Atlantic ar putea sa beneficieze de un model din gama RS. Tinand cont de faptul ca, incepand cu ianuarie 2010, Ford va demara comercializarea noii generatii a hatchback-ului de clasa mica Fiesta, nu este exclus ca locul lui Focus RS sa fie luat de fratele mai mic Fiesta RS. Modelele Fiesta destinate pietei americane vor fi asamblate la uzina Cuautitlan de langa Ciudad de Mexico.

    Ford Focus RS este propulsat de un motor Duratec cu 5 cilindri supraalimentat de 2,5 litri, care dezvolta 300 CP si 410 Nm de cuplu. Modelul poate accelera de la 0-100 km/h in 5,9 secunde si atinge o viteza maxima de 264 km/h.

    Vizualizari: 1847
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »