rss

Video: Cum arata Fiat Freemont la interior

  1. 03/05/2011
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: fiat freemont
    Vezi toate fotografiile (1)

    Italienii de la Fiat au publicat un video oficial in care ne arata cat de primitor, de tehnologizat, de flexibil si de spatios este noul Freemont, model construit pe pe platforma Dodge Journey. Printre atuu-urile pe care constructorul italian le pune in valoare se numara ecranul touchscreen, cardul SD si DVD reader, locurile ingenioase de depozitare, precum si portbagajul generos.

    Fiat Freemont a fost lansat la Salonului Auto de la Geneva si este un SUV/crossover care ofera locuri sapte locuri, pe trei randuri, ultimul rand de scaune putand fi rabatat.

    Noul Freemont este disponibil in doar doua versiuni de echipare. In standard intra sistemul de climatizare tri-zona, intrarea fara cheie, cruise control, computer de bord, monitorizarea presiunii pneurilor, lumini de ceata, radio cu ecran color si controale pe volan.

    Versiunea superioara va aduce jante din aliaj de 17 inch, radio cu ecran touchscreen, card SD si DVD reader, bluetooth, senzori de parcare, oglinzi electrice, faruri cu activare automata si geamuri fumurii.

    Initial, autoturismul va fi disponibil doar cu tractiune fata isi doua propulsoare turbodiesel: un Multijet de 2,0 litri, cu versiuni de putere de 140 si 170 CP. Acesta este cuplat la o transmisie manuala.

    Mai tarziu crossoverul va beneficia de un sistem de tractiune integrala, pentru propulsoarele diesel de 170 CP si noul V6 Pentastar, a carui putere ajunge la 276 CP. Ambele unitati vor putea fi cuplate la o transmisie automata.

    Vizualizari: 3681