rss

Fiat Ducato, desemnat “Best Motorhome Base Vehicle 2016”

  1. 19/01/2016
  2. Categoria: Fiat
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fiat Ducato a fost desemnat „Best Motorhome Base Vehicle 2016” de publicatia germana de specialitate “Promobil”, considerata a fi un barometru al trendurilor din sectorul motorhome de peste 25 de ani. Fiat Ducato a obtinut voturile a peste 60% dintre cititorii revistei, pe locurile al doilea si al treilea clasandu-se Mercedes Sprinter, respectiv Volkswagen Transporter T6.

    Este pentru a noua oara consecutiv cand Fiat Ducato castiga acest titlu, reconfirmand succesul modelului pe piata producatorilor de vehicule recreationale din Europa. Premiul a fost acordat in 16 ianuarie, in cadrul CMT Stuttgart, cel mai important salon din Europa dedicat turismului cu caravane, turismului motorizat si turismului de aventura.

    Increderea in Fiat Ducato, exprimata de catre carosieri si clienti deopotriva, este data de arhitectura care imbina manevrabilitatea, robustetea si productivitatea cu volumul generos si compartimentarea inteligenta a interiorului; gratie formei rectangulare a compartimentului pasagerilor, fiecare centimetru poate fi transformat in mod ingenios in mai mult spatiu pentru vacante. Fiat Ducato se bucura de manevrabilitatea unui autoturism, iar masa si rezistenta reduse la rulare asigura consumuri scazute de carburant. Indiferent de versiunea constructiva –  Furgone, Transport Persoane sau Cabinato – arhitectura lui Ducato s-a dovedit a fi cea mai inspirata alegere pentru proprietarii de vehicule recreationale.

    In 2014, plaforma lui Fiat Ducato a devenit lider in sectorul motorhome si, totodata, preferata producatorilor de vehicule recreationale: in ultimii zece ani, peste jumatate de milion de familii din Europa au calatorit in siguranta la bordul unui camper van Ducato.

    Ducato ofera ergonomia si manevrabilitatea unui autoturism, consum de combustibil redus, datorat masei reduse si a rezistentei la rulare, scaun adaptabil pentru sofer, compartimentare inteligenta a locurilor pentru pasageri. Totodata, sunt disponibile tehnologii de asistenta si control, precum: Lane Departure Warning System, Hill Descent Control, Cruise Control, senzori de parcare, sistem de incalzire auxiliara Webasto.

    Gama variata de motorizari Multijet poate fi cuplata la o transmisie manuala 5+1 sau 6+1, ori la cutia automata MTA, disponibila pe versiunile de 130 CP, 150 CP si 177 CP.

    In Romania, preturile pentru gama Ducato incep de la 16.049 Euro +TVA.

    Vizualizari: 3618
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »