rss

3 magazine online pentru cei care calatoresc cu masina

  1. 10/11/2016
  2. Categoria: Fiat
    Vezi toate fotografiile (1)

    Persoanele care iubesc sa plece la drum lung cu masina, dar si cele care folosesc autoturismul personal zi de zi au nevoie de un automobil aflat in stare perfecta de functionare. Pentru a asigura „sanatatea” masinii tale, noi iti recomandam trei magazine online de mare ajutor.

    FOTO Bali Mandalika Tour

    Autohut
    Inainte de a pleca la drum lung, masina cu care alegi sa calatoresti trebuie sa fie bine pusa la punct. Autohut este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de piese auto din Romania, avand in portofoliul sau mai bine de doua milioane de piese si accesorii auto pentru orice tip de masina. Mai mult decat atat, Autohut pune la dispozitia clientilor sai un service auto autorizat in cadrul caruia acestia pot monta piesele comandate online, precum si consultanta profesionala si servicii la cele mai inalte standarde.

    Cu preturi corecte, servicii de calitate superioara si o varietate de produse, Autohut este o companie atenta la nevoile clientilor sai. Printre piesele si accesoriile auto comercializate pe site-ul Autohut.ro se numara filtre si kit-uri de distributie, sisteme de franare, sisteme de racire, AC si incalzire, motor, elemente de caroserie, cutii de viteze, ulei de motor, antigel, anvelope, becuri auto s.a.

    Led24
    Un alt magazin online extrem de util pentru iubitorii de masini este Led24.ro, unul dintre putinele magazine online din nisa de accesorii auto cu un showroom fizic in Bucuresti. Pe Led24.ro poti gasi produse de tunning auto, de la produse de iluminat - becuri led auto, kit-uri xenon, DRL-uri lumini de zi, precum si alte accesorii - camere DVR, sisteme pentru mes inapoi, inchideri centralizate, alarme s.a.

    Preturile produselor comercializate pe Led24.ro, importate de la branduri de calitate, sunt corect raportate la calitatea acestora. Un alt amanunt demn de mentionat este faptul ca Led24 este primul importator autorizat al cunoscutului brand Cartech, produse a caror calitate este garantata si care au o rata de defectiune sub 1%.

    Autoerebus
    Revizia tehnica a masinii este foarte importanta, mai ales inainte de o calatorie lunga cu automobilul. Autoerebus este cel mai vechi service Opel autorizat, cu experienta de aproape doua decenii in domeniu, care ofera revizii si reparatii multibrand in atelierele sale dotate cu echipamente moderne. Mecanicii experimentati din echipa Autoerebus realizeaza ITP-uri, precum si alte tipuri de revizii, interventii de mecanica, electrica, schimburi de lichide si filtre, cosmetica auto, reparatii ce tin de caroserie, reparatii de parbrize, reparatii ale sistemului de aer conditionat si asa mai departe.

    In plus, Autoerebus iti ofera posibilitatea sa aplici pentru finantare sau leasing pentru a-ti achizitiona un automobil, cu garantia ca masina cumparata prin intermediul Autoerebus. Poti achizitiona chiar si masini second hand in stare perfecta de la Autoerebus.




    Advertorial!

    Vizualizari: 2159
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »