rss

Fiat vrea sa vanda 40.000 de exemplare Freemont anual

  1. 15/03/2011
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: fiat freemont
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fiat si-a stabilit obiective foarte ambitioase pentru noul sau model Freemont, constructorul auto planuind sa vanda 40.000 de unitati pe parcursul a 12 luni. Mai mult decat atat, italienii vor sa vanda jumatate din planul estimat chiar la ei acasa.

    Noul Fiat Freemont a debutat in cadrul Salonului Auto de la Geneva si este un SUV/crossover construit pe platforma Dodge Journey. Modelul ofera locuri sapte locuri, pe trei randuri, ultimul rand de scaune putand fi rabatat.

    Noul Fiat Freemont va fi disponibil in numai doua versiuni de echipare. In standard intra sistemul de climatizare tri-zona, intrarea fara cheie, cruise control, computer de bord, monitorizarea presiunii pneurilor, lumini de ceata, radio cu ecran color si controale pe volan.

    Versiunea de echipare superioara ofera, in plus, jante din aliaj de 17 inch, radio cu ecran touchscreen, card SD si DVD reader, bluetooth, senzori de parcare, oglinzi electrice, faruri cu activare automata si geamuri fumurii.

    Modelul va fi initial disponibil doar cu tractiune fata in oferta intrand, la alegere, doua propulsoare turbodiesel: un Multijet de 2,0 litri, cu versiuni de putere de 140 si 170 CP. Acesta este cuplat la o transmisie manuala.

    Dupa lansare Fiat Freemont va putea fi echipat si cu un sistem de tractiune integrala, pentru propulsoarele diesel de 170 CP si noul V6 Pentastar, a carui putere ajunge la 276 CP. Ambele unitati lucreaza cu o cutie de viteze automata.

    Pretul de pornire este in jurul sumei de 25.000 euro.

    Vizualizari: 1607