rss

Fiat Mio Concept, la Salonul de la Sao Paulo

  1. 29/10/2010
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Fiat, fiat mio concept
    Vezi toate fotografiile (1)

    La Salonul Auto de la Sao Paulo si-a facut aparitia un concept car creat de o puzderie de indivizi. Sub numele de Fiat Mio, modelul reprezinta o provocare adresata de constructorul auto italian unui numar impresionant de participanti.

    Mai concret, autoturismul futurist este rezultatul a peste 11.000 de schite create de aproape 17.000 de participanti si reprezinta masina viitorului, un autoturism in care soferul devine pasager al unui vehicul cu om inteligenta debordanta.

    In privinta designului, nu-i putem nega asemanarea cu Mitsubishi i-Miev si nici nu putem afirma ca este impresionant. Pare mai degraba o celula a timpului din deja-clasicele filme SF.

    Procesul de creatie Fiat Mio FCC III a fost gandit si finalizat de divizia de design Fiat Brazilia si ar putea prefigura chiar anumite elemente ce se vor regasi pe viitorul "Topolino", asteptat pe piata in 2013.

    Prototipul masoara aproape 2,5 m in lungime si1,5 m in inaltima. Modelul dispune de un plafon panoramic din sticla. Rotile sunt acoperite cu capace speciale pentru a optimiza coeficientul aerodinamic, iar habitaclul prezinta un sistem multimedia foarte avansat si scaune de inspiratie lounge.

    Dupa impresia generala facuta publicului, conceptul nu pare a avea sanse sa ia calea productiei in urmatorii ani.

    Vizualizari: 2158
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »