rss

Fiat Freemont, primele imagini cu interiorul

  1. 14/02/2011
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Dodge Journey, Fiat, freemont
    Vezi toate fotografiile (6)

    Pana la debutul oficial programat pentru Salonul Auto de la Geneva (3-13 martie), Fiat a publicat primele imagini cu interiorul noului Freemont, un SUV/crossover construit pe platforma Dodge Journey.

    Fiat Freemont masoara 4,89 m in lungime, are o inaltime de 1,72 m si o latime de 1,88 m. Ampatamentul este de 2,89 m, modelul oferind locuri sapte locuri, pe trei randuri. Ultimul rand de scaune poate fi rabatat, disparand sub podea.

    Imaginile dezvaluite scot la iveala consola centrala, cele trei randuri de scaune si portbagajul generos de 1.461 litri.
    Scaunele din randul doi sunt mai inalte decat cele din primul rand, iar cele din randul trei sunt mai inalte decat cele din randul doi. In acest fel toti pasagerii au o vizibilitate maxima. Interiorul prezinta accente cromate la nivelul bordului care se prelungesc si pe portiere.

    Noul Fiat Freemont va fi oferit in doar doua versiuni de echipare. Acestea vor cuprinde 7 locuri, sistem de climatizare tri-zona, intrarea fara cheie, cruise control, computer de bord, monitorizarea presiunii pneurilor, lumini de ceata, radio cu ecran color si controale pe volan.

    Versiunea de echipare superioara ofera, in plus, jante din aliaj de 17 inch, radio cu ecran touchscreen, card SD si DVD reader, bluetooth, senzori de parcare, oglinzi electrice, faruri cu activare automata si geamuri fumurii.

    Modelul va fi initial disponibil doar cu tractiune fata si cu doua propulsoare turbodiesel: un Multijet de 2,0 litri, cu versiuni de putere de 140 si 170 cai. Ambele pot fi cuplate la o transmisie manuala.

    Mai tarziu, noul Freemont va beneficia si de un sistem de tractiune integrala, pentru propulsoarele diesel de 170 CP si noul V6 Pentastar, a carui putere ajunge la 276 cai. Ambele motoare pot fi legate la o cutie de viteze automata.

    Debutul comercial va avea loc dupa jumatatea anului.

    Vizualizari: 2161