rss

Fiat Freemont, primele imagini

  1. 24/01/2011
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Dodge Journey, Fiat, freemont
    Vezi toate fotografiile (3)

    Fiat va lansa la Salonul Auto de la Geneva noul Freemont, model ce are la baza Dodge Journey. Inainte de marele eveniment, constructorul italian a dezvaluit primele imagini si detalii tehnice ale modelului.

    Fiat Freemont masoara 4,89 m in lungime, are o inaltime de 1,72 m si o latime de 1,88 m. Ampatamentul este de 2,89 m, modelul oferind locuri, pe trei randuri, pentru sapte ocupanti. Ultimul rand de scaune poate fi rabatat, disparand sub podea.

    Scaunele din randul doi sunt mai inalte decat cele din primul rand, iar cele din randul trei sunt mai inalte decat cele din randul doi, oferind tuturor pasagerilor o vizibilitate maxima.

    La vanzare vor exista doar doua versiuni de echipare, care vor oferi 7 locuri, sistem de climatizare tri-zona, intrarea fara cheie, cruise control, computer de bord, monitorizarea presiunii pneurilor, lumini de ceata, radio cu ecran color si controale pe volan.

    Versiunea de echipare superioara va veni, in plus, cu jante din aliaj de 17”, radio cu ecran touchscreen, card SD si DVD reader, bluetooth, senzori de parcare, oglinzi electrice, faruri cu activare automata si geamuri fumurii.

    Noul Fiat Freemont va fi initial oferit doar cu tractiune fata si cu doua propulsoare turbodiesel: un Multijet de 2,0 litri, cu versiuni de putere de 140 si 170 cai. Ambele pot fi cuplate la o transmisie manuala.

    Mai tarziu, oferta va fi completata cu un sistem de tractiune integrala, pentru propulsoarele diesel de 170 CP si noul V6 Pentastar, a carui putere ajunge la 276 cai. Ambele motoare pot fi legate la o cutie de viteze automata.

    Noul Fiat Freemont va fi lansat pe piata incepand cu a doua jumatate a anului 2011.

    Vizualizari: 4003