rss

Fiat Freemont, prima reclama video

  1. 26/04/2011
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Fiat, freemont, Video
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fiat a publicat primul clip de prezentare cu noul Freemont, model construit pe platforma Dodge Journey. Filmuletul se concentreaza asupra detaliilor precum blocurile optice, jantele, calandrul, portierele.

    Si spatiozitatea este punctata, fiind dezvaluite posibilitatile de configurare a locurilor, precum si capacitatea de depozitare a bagajelor.

    Fiat Freemont a fost lansat la Salonului Auto de la Geneva si este un SUV/crossover care ofera locuri sapte locuri, pe trei randuri, ultimul rand de scaune putand fi rabatat.

    Cel mai nou produs al italienilor va fi disponibil in doar doua versiuni de echipare. In standard intra sistemul de climatizare tri-zona, intrarea fara cheie, cruise control, computer de bord, monitorizarea presiunii pneurilor, lumini de ceata, radio cu ecran color si controale pe volan.

    Cei care vor alege versiunea de echipare superioara vor beneficia, in plus, de jante din aliaj de 17 inch, radio cu ecran touchscreen, card SD si DVD reader, bluetooth, senzori de parcare, oglinzi electrice, faruri cu activare automata si geamuri fumurii.

    Initial, Freemont va fi disponibil doar cu tractiune fata in oferta intrand, la alegere, doua propulsoare turbodiesel: un Multijet de 2,0 litri, cu versiuni de putere de 140 si 170 CP. Acesta este cuplat la o transmisie manuala.

    Ulterior, crossoverul va fi disponibil si cu un sistem de tractiune integrala, pentru propulsoarele diesel de 170 CP si noul V6 Pentastar, a carui putere ajunge la 276 CP. Ambele unitati vor putea fi cuplate la o transmisie automata.

    Pretul de pornire este aproximativ 25.000 euro.

    Vizualizari: 1714