rss

Vrei de pe eBay: Fiat 850 amfibiu

  1. 22/09/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Ebay, Fiat
    Vezi toate fotografiile (9)

    A fost nevoie de 25 de ani de munca in garajul casei, mult aluminiu si multa rabdare pentru a transforma un Fiat 850 fabricat in 1975 intr-o amfibie veritabila. Dar acum, din nu se stie ce motive - probabil criza economica e de vina -, proprietarul a scos acest autovehicul unic la licitatie pe eBay.

    Cand ruleaza pe uscat, Fiat-ul este propulsat de motorul sau original, un agregat cu patru cilindri, de 900 cmc, cuplat la o cutie de viteze manuala in patru trepte. Cand intra in apa, insa, propulsia este lasata in grija unei unitati Berkley - mare producator de motoare pentru ambarcatiuni, iar rotile se retrag in interiorul caroseriei.

    Desi pare o lucrare interesanta, licitatia pentru acest Fiat 850 amfibiu a ajuns la doar 1.500 dolari. Destul de putin pentru o masina care merge atat pe apa, cat si pe uscat, si la care s-a lucrat un sfert de veac. Un pret bun, insa, pentru orice roman care s-a saturat sa fie surprins de inundatiile de pe strada, care isi fac aparitia la fiecare ploicica mai serioasa.

    Vizualizari: 4109