rss

Saab nu este in tratative cu FIAT

  1. 06/05/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Fiat, Saab

Saab a declarat ca FIAT nu se afla printre cele 10 grupuri de investitori interesate de preluarea constructorului suedez. In plus, purtatorul de cuvant Saab, Eric Geers, a declarat pentru Rueters ca Saab este totusi deschis comunicarii si este dispus sa poarte discutii privind o viitoare preluare de catre FIAT.

Cosntructorul suedez se afla in plin proces de reorganizare, si, doreste pe 20 mai prelungirea perioadei de protectie fata de creditori. Geers nu a comentat necesitatea prezentarii unui nou investitor pentru prelungirea perioadei, insa, a adaugat ca aceasta ar fi importanta pentru a demonstra progresul.

La inceputul anului, GM a scos Saab la vanzare, anuntand ca va renunta la brand pana la sfarsitul anului. Astfel, Saab are nevoie de un nou investitor pentru a primii garantii guvernamentale necesare fondurilor suplimentare cerute Bancii Europene de Investitii.

Guvernul Suediei a declarat insa ca a purtat discutii cu FIAT, fara sa prezinte insa si detalii suplimentare.

Pe 4 mai, Sergio Marchionne a anuntat intentia de a pune bazele unei noi companii care sa contina FIAT, Opel/Vauxhall, Saab si Chrysler.

Vizualizari: 965
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »