rss

S-a lansat noul Fiat Doblò Panorama

 1. 07/06/2010
 2. Categoria: Fiat
  Vezi toate fotografiile (4)

  Noul Fiat Doblò Panorama, se relanseaza sub o noua infatisare si cu o serie de caracteristici ce ii intaresc imaginea de automobil polivalent si lider de piata. Dupa ce versiunea anterioara a modelului Fiat Doblò s-a vandut in peste un milion de unitati, noul Fiat Doblò Panorama se reinventeaza in toate aspectele, beneficiind de cele mai recente tehnologii Fiat si de o noua platforma, argumente ce se traduc in avantaje ca: spatiu, confort, motorizari performante, siguranta si, mai ales, un spirit practic greu de egalat.

  Acesta este subliniat de existenta in echiparea standard a ambelor usi laterale culisante si a sistemului Start&Stop – o tehnologie ce face ca motorul sa se opreasca automat in momentul in care stationati si apoi sa reporneasca tot automat atunci cand este apasata pedala de acceleratie, contribuind astfel la o reducere substantiala a consumului de carburant si a emisiilor.

   

  Spatiul este unul din punctele forte ale noului Fiat Doblò Panorama si se traduce prin existenta a 5 sau 7 locuri, prin cel mai mare compartiment de bagaje din clasa, de 790 pana la 3200 de litri, dar si printr-un ampatament de 2755 mm, de asemenea cel mai mare din segment. In noul Fiat Doblo Panorama este loc pentru tot ceea ce conteaza, fara a face compromisuri nici in privinta pasagerilor, nici in ceea ce priveste cantitatea si natura bagajelor, o caracteristica bine cunosscuta automobilelor Fiat.

   

  Strans legat de conceptul de spatiu, dar si de noul design, la Fiat Doblò Panorama nimic din ceea ce inseamna confort nu este lasat la intamplare. Interiorul lui Fiat Doblò Panorama este  versatil prin prezenta multiplelor spatii de depozitare, o noua plansa de bord, 11 culori exterioare, 4 tipuri de tapiterie, optiunea climatizare automata si suspensii Bi-Link de ultima generatie.
  In privinta motorizarilor, noul Fiat Doblò Panorama este singurul model din clasa ce respecta standardul Euro 5 si propune 3 propulsoare cu taxa de poluare zero: 1.4 95 CP, 1.6 Multijet 105 CP DPF si 2.0 Multijet 135 CP DPF, precum si o motorizare Euro 4 1.3 Multijet 90 CP DPF.

   

  Preocuparea Fiat pentru protectia mediului si pentru reducerea costurilor se regaseste in cantitatea de emisii atribuita noului model, cea mai mica din clasa pentru motorul Fiat de 1.3 Multijet 90 CP – 129g/km, precum si in indicatorii de consum – 4,9 l/100 km, mixt, pentru 1.3 Multijet 90 CP.
  Pe langa Start&Stop si suspensiile Bi-Link, noul Fiat Doblò Panorama dispune si de noul Sistem Blue&Me, o aplicatie multimedia ce permite atat utilizarea telefonului personal in regim hands free cu recunoastere vocala cat si citirea fisierelor multimedia de pe un dispozitiv USB portabil.

  In Romania, noul Fiat Doblò Panorama va porni de la un pret special de 11.756 Euro plus TVA (1.4 16v 95 CP Euro 5), ceea ce face ca aceasta sa fie cea mai accesibila oferta promotionala pentru un turism de import cu 7 locuri. Modelul va fi disponibil in doua variante de echipare: Active si Dynamic.

   

  Vizualizari: 3279