rss

Lamborghini Estoque Concept, fotografiat in Germania

  1. 29/09/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Concept, Estoque, Lamborghini
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prototipul prezentat de marca italiana in urma cu aproape un an a fost fotografiat zilele acestea pe strazile unui orasel din Germania. Nu se cunosc motivele pentru care Lamborghini Estoque Concept circula liber pe strazi, dar se banuieste ca acesta era subiectul unei sedinte foto.

    Oricare ar fi circumstantele, un lucru este imbucurator: prezenta lui Lamborghini Estoque Concept pe strada demonstreaza ca proiectul nu a fost abandonat din cauza climatului economic, asa cum lasasera italienii sa se inteleaga cu ceva timp in urma.

    Zvonurile potrivit carora Estoque va intra cat de curand in productia de serie au fost alimentate si de afirmatiile unui oficial Lamborghini, care spunea prin primavara ca un vehicul cu patru usi ar fi numai bun pentru a intregi portofoliul actual.

    Proiectat astfel incat sa ofere spatiu pentru patru adulti si cateva truse de golf, Lamborghini Estoque Concept va lupta intr-un segment nou, cel al "sedanurilor super-sport", unde mai activeaza Aston Martin Rapide, Porsche Panamera si viitorul Bugatti 16 C Galibier.

    Vizualizari: 1493
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »