rss

Italia va investi 450 mil euro in fabrica Fiat din Sicilia

  1. 19/02/2010
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Fiat
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ministrul Industriei, Claudio Scajola a spus Senatului miercurea trecuta ca Italia este dispusa sa investeasca 450 milioane euro in fabrica Fiat SpA Termini Imerese din Sicilia.

     

    Scajola a declarat ca doreste ca uzina sa-si pastreze profilul auto, desi au existat 14 propuneri diferite de utilizare a spatiului respectiv. In mod special, el a subliniat ca mentinerea locurilor de munca si pastrarea industriei in Sicilia nu pot fi ignorate.

     

    CEO-ul Fiat, Sergio Marchionne a relevat faptul ca intentioneaza ca uzina Imerese Termini sa fie inchisa in 2011, pentru ca functionarea acesteia este prea scumpa. Lancia Ypsilon este produsa in aceasta fabrica. Fiat planuieste sa produca inlocuitorul lui Ypsilon, care va fi lansat in 2011, la uzina Tychy din Polonia. Cu toate acestea, Fiat si-a exprimat disponibilitatea de a preda unitatea de productie, fara sa ceara nici o suma de bani, unui business serios care sa permita pastrarea locurilor de munca.

     

    Exista o propunere din partea Cimino & Associates Private Equity si a producatorului indian de masini electrice Reva, care planuiesc sa construiasca masini electrice in aceasta fabrica. Reva produce modelul electric G-Wiz , aflat la vanzare pe piata din Marea Britanie.

     

    Vizualizari: 2620
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »