rss

Fiat nu participa la Salonul Auto de la Bologna

  1. 25/09/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: BMW, Fiat, Renault, Salon Auto Bologna
    Vezi toate fotografiile (1)

    Grupul Fiat a anuntat in mod oficial ca nu va participa la editia din acest an a Salonului Auto de la Bologna, care va avea loc la inceputul lunii decembrie. In schimb, alte marci intre care Ford, Peugeot, Porsche and Mercedes-Benz au confirmat prezenta.

    Marca torineza nu este prima care declara "forfait" pentru cel mai mare salon din Peninsula, anterior BMW si Renault luand deja o decizie definitiva in acest sens. Pentru multi italieni este o adevarata drama nationala, pentru ca, spun ei, este ca si cum Mercedes-Benz ar anunta ca nu va lua parte la Salonul Auto de la Frankfurt.

    Aceasta veste vine la doar cateva zile dupa ce Alfa Romeo a anuntat ca va trimite in somaj, incepand cu ultima saptamana a lunii octombrie, peste 700 de muncitori de la uzina din Mirafiori, acolo unde este asamblat modelul MiTo.

    Desi initial confirmase participarea la Bologna, Fiat a comunicat organizatorului acestui eveniment, firma Promotor International, ca nu se va mai prezenta, decizie care vine sa ridice semne de intrebare asupra viitorului acestui salon de traditie. Multora le este teama ca editia din acest an ar putea fi cantecul de lebada al salonului bolognez.

    Vizualizari: 1140
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »