rss

Fiat: Nu marim oferta de cumparare Opel

  1. 29/05/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Fiat, GM, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Grupul italian Fiat a coomunicat ca nu va participa la intrunirea cu Opel organizata de guvernul german, pentru ca, desi isi pastreaza interesul pentru Opel, nu va ridica oferta de cumparare, relateaza AFP, citat de NewsIn.

    "Fiat a decis sa nu participe la intrunirea pe care guvernul de la Berlin a organizat-o astazi si care are ca scop oferirea de sprijin financiar de urgenta constructorului Opel", conform unui comunicat Fiat.

    "Am oferit deja activele noastre auto in schimbul relansarii Opel. Compania nu poate sa ne ceara mai mult", a spus seful Fiat, Sergio Marchionne.

    Presedintele Fiat a declarat ca grupul este in continuare interesat de un acord cu GM, pentru o posibila fuziune a activitatilor auto, dar problemele aparute in ultimele faze ale negocierilor ia-au suprins in mod negativ, pentru ca nu au primit informatii cu privire la date cheie financiare.

    Audierile vor fi reluate. Opel are 25.000 de angajati la patru fabrici din Germania, iar viitorul producatorului auto a devenit un subiect de dezbatere politica la Berlin, inaintea alegerilor federale din 27 septembrie.

    Oficialii de la Berlin vor sa pastreze cat mai multe locuri de munca si fabrici ale Opel, pentru evitarea falimentului diviziei GM.

    Vizualizari: 1074
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »