rss

FIAT nu inbunatateste oferta pentru Opel

  1. 29/06/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Fiat, GM, Magna, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    FIAT incearca o strategie alternativa de preluare Opel. Dupa ce initial a incercat sa convinga guvernul german de viabilitatea planului sau, Sergio Marchionne a declarat acum ca FIAT nu va imbunatati oferta, cu toate ca mai este interesat de achizitionarea constructorului german.

    Marchionne a mai anuntat ca oferta deja trimisa este cea mai buna pe care o poate inainta. “Nu cred ca putem imbunatati oferta FIAT. Este cea mai rationala pe care o putem oferi din punct de vedere industrial”, a declarat Marchionne pentru Reuters.

    Presedintele FIAT a lasat sa se inteleaga ca discutiile dintre Magna si GM au stagnat, iar americanii sunt interesati si de alte oferte. Sberbank, aliatul Magna in tentativa de preluare Opel, a anuntat vineri ca oferta sa poate fi refuzata, iar termenul limita de semnare al unui acord preliminar, incalcat.

    Cat priveste China, FIAT a spus ca joint-venture-ul cu Guangzhou Automobile este doar primul pas pentru cresterea sa pe aceasta piata. in privinta Americii, Marchionne este increzator ca vanzarile tuturor constructorilor vor creste incepand cu a doua jumatate a anului.

    Vizualizari: 998