rss

FIAT, inca in carti pentru preluarea Opel

  1. 05/06/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: BAIC, Fiat, GM, Magna, Opel

Alianta anuntata recent, intre Magna si brandul Opel, nu inseamna inca infrangerea lui Marchionne. Ultimele rapoarte anunta ca oficialii nemti s-au intalnit cu membrii BAIC, si mai analizeaza ofertele.

Astfel, oficialii germani considera in continuare si alte oferte de preluare Opel, cu FIAT si chinezii de la BAIC inca in carti. Totusi, intalnirile cu cele doua parti ar putea fi o modalitate de presare Magna pana la semnatura finala, si nu sanse reale pentru FIAT si BAIC de preluare Opel.

Reprezentantul guvernului, Ulrich Wilhelm, a declarat pentru presa germana ca “procesul este inca deschis tuturor licitantilor”. Canadienii au spus insa ca spera sa finalizeze tranzactia pana in toamna, cu toate procedurile terminate in urmatoarele 5 saptamani, si acordurile finale pana la sfarsitul lui septembrie.

Magna a anuntat deja ca doreste sa revitalizeze gama de modele Opel. Constructorul de piese canadian a declarat ca Opel are un management bun, care, in combinatie cu Magna, isi va gasi din nou calea spre competivitate.

Vizualizari: 1205