rss

FIAT a lansat o noua versiune a sistemului Blue&Me

  1. 26/08/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: blue&me, Fiat, iPhone, ipod, tehnologie
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul italian FIAT a anuntat ca a lansat o noua versiune a sistemului de comunicatie si entertainemnt Blue&Me dezvoltat in colaborare cu Microsoft, pentru care se poate descarca gratis un nou software.

    Sistemul Blue&Me are la baza aplicatia Windows Mobile pentru operarea sistemelor auto. Cu ajutorul noului software, acest sistem ofera o functionalitate superioara si compatibilitate cu un numar mai mare de telefoane mobile comparativ cu versiunea precedenta. Astfel, FIAT va permite mai multor clienti sa-si conecteze telefoanele mobile cu ajutorul conexiunii Bluetooth sau sa asculte muzica preferata prin intermediul mufei USB la care pot fi legate iPod-uri sau mp3 playere.

    Spre deosebire de alti constructori care ofera de regula astfel de tehnologii doar pe versiunile de top din gama, FIAT a implementat sistemul Blue&Me standard pe majoritatea modelelor sale.

    De asemenea, FIAT a lansat un nou adaptor pentru playere digitale care a fost conceput astfel incat sa permita folosirea iPod-ului sau a iPhone-ului prin sistemul Blue&Me fara a fi nevoie de schimbarea formatului original in mp3. Unitatea functioneaza doar pe masinile updatate cu versiunea 5.4 a software-ului. Aceasta se poate descarca gratuit de aici.

    Vizualizari: 4806