rss

Spionat: noul Fiat Doblo fotografiat in uzina din Turcia

  1. 20/10/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Doblo, Fiat, Fiat Doblo, Spionat
    Vezi toate fotografiile (2)

    La 9 ani de la introducerea modelului pe piata utilitarelor si 4 ani de cand a fost supus ultimei operatii de restilizare, Fiat a demarat productia noului Doblo la fabrica sa din Bursa (Turcia).

    Desi producatorul torinez nu a furnizat nici o informatie oficiala, imaginile de fata confirma ca productia de serie a noii generatii Fiat Doblo a inceput si se afla chiar intr-un stadiu avansat. Se zvoneste ca noul model va fi oferit atat in versiune cu 5 locuri, cat si cu 7 locuri cu ampatament marit, la fel ca actualul Doblo.

    Este stiu faptul ca vehiculele utilitare nu sunt preferate de constructori pentru introducerea de noi tehnologii, insa asta nu inseamna ca Doblo 2011 nu ar putea primi noua motorizare 1.4 MultiAir. De asemenea, nu se stie daca furgoneta italiana va fi coemrcializata si in SUA prin prisma aliantei Fiat-Chrysler.

    Noul Fiat Doblo va incerca sa le aduca italienilor o cota de piata mai mare, furand clienti de la modele cu renume precum Volkswagen Caddy, Renault Kangoo, Citroen Berlingo si Ford Transit Connect.

    Vizualizari: 2387