rss

Oficial: Fiat a dezvaluit noul Doblo

  1. 17/11/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Doblo, Fiat, Fiat Doblo
    Vezi toate fotografiile (7)

    Fiat a prezentat, in avanpremiera internationala, primele imagini si informatii legate de unul dintre cele mai de succes modele ale sale, utilitara Doblo.

    Schimbarile aduse celei de-a doua generatii sunt complexe, fiind vorba de data aceasta despre o noua platforma ce a atras de la sine modificari in zona motorizarilor, a dotarilor de siguranta si mai ales a dimensiunilor si spatiului util. Noul Doblo Panorama are cel mai mare ampatament din segmentul din care face parte (2.755 mm), un volum al portbagajului de 790 de litri si pastreaza configuratia interiorului cu 7 locuri.

    Noul Doblo Cargo, utilitara cea mai vanduta in segmentul sau intre anii 2003 si 2008 si unul dintre cele mai versatile vehicule din zona de transport comercial, va beneficia la randu-i de toate aceste schimbari, si va fi disponibila in nu mai putin de 7 versiuni de caroserie.

    Gama de motorizari cu care vor fi oferite ambele variante Doblo contine patru propulsoare Euro 4 si Euro 5, un benzinar de 95 CP si trei dieseluri MultiJet de ultima generatie de 90, 105 si, respectiv, 135 CP. Pentru eficientizarea consumului, toate versiunile vor fi dotate cu tehnologie Start&Stop.

    Astfel, in varianta de motorizare 1.3 Multijet 90 CP, noul Fiat Doblo consuma in medie 4,8 l/100 km, ceea ce se traduce printr-o autonomie de 1.250 km, si emite cele mai putine gaze din segment: 129 g CO2/k.

    In functie de varianta de echipare, noul Doblo poate fi oferit cu sistem de aer conditionat automat cu distributie catre locurile din spate, cruise control, senzori de parcare, interfata Blue&Me si navigatie Blue&Me TomTom.
     
    Comercializarea noului Fiat Doblo va demara in Romania in prima parte a anului 2010. Doblo Panorama este pe piata autohtona cel mai bine vandut model din segment, cu circa 317 unitati vandute pana in prezent in 2009.

    Vizualizari: 1962