rss

Fiat Bravo a primit un facelift minor pentru 2010

  1. 12/01/2010
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Bravo, facelift, Fiat, Fiat Bravo, Hatchback
    Vezi toate fotografiile (3)

    Italienii de la Fiat continua procesul de innoire al gamei. Dupa Punto Evo, a venit randul lui Bravo sa primeasca un facelift subtil. Modificarile vizeaza in special partea frontala.

    Compacta torineza beneficiaza de o grila revizuita, care poate fi comandata acum in doua nuante noi: negru si metalluro. Aceasta din urma va fi oferita standard pe toate modelele, cu exceptia versiunii Emotion, a carui grila a radiatorului este cromata. De asemenea, luminile de semnalizare integrate in blocurile optice fata au primit o nuanta ceva mai deschisa, in timp ce carcasa oglinzilor si manerele vopsite in culoarea caroseriei se vor regasi pe toate modelele Bravo 2010.

    Variantele de echipare Active si Dynamic au primit la interior materiale si detalii noi cu aspect de carbon, iar Emotion dispune de noi tapiterii. In plus, varful de gama va fi disponibil si in varianta GPL, instalatia fiind montata din fabrica.

    Ca dotari, Fiat Bravo facelift ofera noi pachete, precum Active Sound. Acesta include proiectoare de ceata si radio CD cu redare MP3 pentru modelul Active, in vreme ce varianta Dynamic primeste in plus fata de echiparea de baza interfata Blue&Me, senzori de parcare posteriori si geamuri spate actionate electric. Modelul Emotion beneficiaza de sistemul Blue&Me, senzori de parcare fata/spate, senzori de ploaie si de lumina si oglinzi exterioare reglabile si pliabile electric. Modelul Blue Sport dispune de Blue&Me, jante din aliaj de 18 inch si geamuri fumurii. Pachetele de dotari costa in Italia 800 de euro.

    Fiat Bravo facelift este deja disponibil pentru comenzi, iar preturile raman neschimbate comparativ cu modelul 2009. Acestea sunt cuprinse intre 16.650 de euro (1.4i 16v 90 CP Active) si 24.300 de euro (2.0 MultiJet 16v 165 CP DPF Sport si Emotion).

    Vizualizari: 2711