rss

Fiat lanseaza editia speciala 500 by Gucci

  1. 24/02/2011
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Fiat 500, gucci
    Vezi toate fotografiile (4)

    Fiat a lansat in cadrul Saptamanei Modei de la Milano o editie speciala a citadinei 500 impreuna cu celebra casa de moda Gucci. Fiat 500 by Gucci este, pentru Fiat, noua versiune este inca un exercitiu de personalizare inedita a celebrului model iar pentru Gucci este, printre altele, si un prilej de a marca aniversarea celor 90 de ani ai marcii.

    Noua editie va fi disponibila in doua culori, negru cu insertii cromate si alba cu detalii cromate satinate, purtand pe toata lungimea o banda in culorile reprezentative ale marcii Gucci: verde-rosu-verde.

    Pentru a marca aceasta colaborare cu cat mai multa eleganta, culorile Gucci se vor regasi pe scaune, pe schimbatorul de viteze, covorase si pe centurile de siguranta. Materialele de interior vor sta si ele sub semnul exclusivitatii, variind de la piele Frau la mici insertii brodate. Motorizarea va fi cea de 1.4 si 100 CP.

    Versiunea va fi prezentata pentru inceput la Salonul Auto de la Geneva, in cadrul unui pop up store din cadrul standului Fiat  si va putea fi comandata online incepand cu 1 Aprilie la adresa www.500bygucci.com.

    Masina va fi expusa ulterior intr -o serie de locatii inedite in Paris, Londra si Tokyo, lansarea comerciala la nivel european urmand sa aiba loc in luna Iulie.



    Vizualizari: 2527